Decalogul dorintelor

Thu, Apr 14 2011 10:29am EEST 1
Bujor Nicoleta
Bujor Nicoleta
66 Posts
Decalogul dorintelor Universul ne indeplineste dorintele cu cateva conditii 1. Sa perseverezi in dorinta. Deseori renuntam la un vis aproape inainte sa-l fi atins. Nici un lucru de valoare nu se obtine fara efort iar piedici vor exista mereu. 2. Sa fie enuntata cat mai simplu si mai concret. De exemplu, sa ajung in Peru la anu. Universul nu poate primi mesaje de la o minte in care gandurile sunt haotice. Greu sa indeplinesti o dorinta cuiva care nu stie ce isi doreste, nu-i asa ? Cu toate astea, mereu Dumnezeu e de vina ca noua nu ni se intampla lucruri bune J. 3. Sa crezi in indeplinirea dorintei cu toata inima ta si sa nu emiti indoieli de genu «dar nu este posibil asa ceva ». Absolut orice e posibil. Ce nu e cu putinta la om, e cu putinta la Dumnezeu. 4. Sa ai o inima usoara cand ceri asta. Daca inima ti-e apasata sau ai indoilei inseamna ca nu iti doresti cu adevarat asta, sau undeva exista o contradictie. Gaseste contradictia intre minte si spirit. O dorinta adevarata iti provoaca o emotie pozitiva si in nici un caz nu o stare de neliniste. 5. Sa ai rabdare. Daca nu se indeplineste imediat inseamna ca nu e momentul potrivit si nu esti inca pregatit pentru asta. Nu lua lucrurile personal, gandeste-te ca alte 6 miliarde de oameni au si ei la randul lor mii de dorinte. Tatal meu mereu imi spunea: stii ce sa faci cand nu mai ai rabdare ? – Sa mai ai doar putintica rabdare. 6. Sa vizualizezi dorinta. Nu uita ca gandurile au puterea extraordinara de a se transforma in realitate. Cum iti sunt gandurile asa iti este si viata. Gandeste-te la visul tau ca si cum ar fi indeplinit deja, imagineaza-te in locul in care iti doresti sa ajungi, documenteaza-te, priveste- l cu ochii mintii. 7. Sa nu opui rezistenta. Nu incerca sa controlezi lucrurile, e un consum absolut inutil de energie, ele se desfasoara singure, lasa-l pe Univers sa lucreze prin tine. Lasa-l pe Dumnezeu sa faca «treaba ta», sigur o va face mai bine decat tine. Iti iei o povara imensa de pe umeri si o sa te simti mult mai usor si liber. 8. Sa nu existe egoism in dorinta ta iar indeplinirea ei sa nu insemne necazul altuia. 9. Sa nu dai visurilor o importanta capitala. Nimic ce apartine acestei lumi nu este important si etern, mai ales lucrurile materiale. Nu cadea in extrema de a transforma visul intr-o obsesie, si deci intr-o privare a libertatii tale. 10. Sa muncesti pentru dorinta ta. Inteleapta este vorba din batrani « Dumnezeu da, dar nu baga in traista ». Sursa: http://ana-ligia.blogspot.com/2011/03/decalogul-dorintelor.html
Thu, Apr 14 2011 10:32am EEST 2
Bujor Nicoleta
Bujor Nicoleta
66 Posts
Motto-ul acestui blog - http://ana-ligia.blogspot.com

Let me photograph your soul with the lens of my eyes

Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up.