mici experimente

Wed, Mar 4 2009 07:20am EET 1
Dorin Bercea
Dorin Bercea
153 Posts
un fel de continuare la articolul de pe blog...
dupa citirea cartilor lui Masaru Emoto am fost prins si eu de un val de entuziasm stiintific si am facut citeva mici experimente cu apa, supunind-o la "teste"
rezultatele au fost interesante si m-au ajutat sa devin un fidel adept al teoriilor respective
1. am folosit diferite cuvinte si expresii, sub forma unor etichete lipite pe sticlele cu apa
2. am folosit muzica, in principiu cea recomandata de M.E., lasind apa linga boxe pentru citeva ore

ce s-a intimplat?
masurat cu aparate stiintifice veritabile(de la un important producator german) am constatat ca anumiti parametri ai apei s-au schimbat dupa teste, mai ales pH-ul care a devenit mult mai alcalin

voi ati facut ceva de genul acesta sau ati fost preocupati de apa?
Wed, Mar 4 2009 12:07pm EET 2
Irina Bercea
Irina Bercea
61 Posts

Da, eu am experimentat aceasta pe florile din casa. Am pus apa in sticle pe o placuta care avea gravat in ea mesajul "Love and gratitude". De atunci florile s-au dezvoltat mult mai frumos iar unele din ele infloresc permanent.
Thu, Mar 5 2009 01:55pm EET 3
NAZARIE STEFANIA
NAZARIE STEFANIA
43 Posts
daca am incerca macar o data pe saptamana sa ne lipim de trunchiul unui copac am realiza mai devreme sau mai tarziu ca putem fi asemeni lui..ca ne vorbeste..de daruieste dragoste si ca la randul sau are nevoie de afectiune..o clipa daca am sta in los din tot tumultul in care santem implicati ..am auzi armonia naturii..am multumit macar o data pentru ceea ce ne ofera?binecuvantati totul in jurul vostru..creeati si nu distrugeti...ar trebuia sa invatam sa multumim pentru tot ceea ce avem...Da am verficat ce minuni face apa...cea datatoare de viata..o viata am fost fascinata de chimie..si vreau sa va spun ca,cu toate experimentele facute de multe ori stiinta nu a putut explica ce se intampla....orice actiune buna duce la ceeatie...
Thu, Mar 5 2009 05:26pm EET 4
Dorin Bercea
Dorin Bercea
153 Posts
cu copacii asa e, am incercat si eu; sunt opinii ca ar avea chiar un gen de spirit, suflet si ca se poate comunica cu ei; imi aduc aminte ca aveam o colega in facultate care spunea ca poate vorbi cu copacii, dar pe vremea aceea eram mai sceptic cu unele lucruri ...

si care sunt experimentele de chimie?
Thu, Mar 5 2009 08:20pm EET 5
NAZARIE STEFANIA
NAZARIE STEFANIA
43 Posts
e greu sa redam in termeni chimici pt toata lumea ce se intampla...intru in detalii tehnice si tind sa par "intelectuala"si mai putin om.Se stie ca in nici o reactie chimica apa nu se transforma doar imprumuta..chiar asta e termenul folosit pentru reactivi..imprumuta din atomii de hidrogen sau oxigen pentru a fi conductorul substantei cu care intra in reactie dar daca continui lantul reactiile care se pot face..apa tinde sa-si pastreze structura..se evapora-trece in stare lichida sau gazoasa...pe acest principiu e facuta si cerneala invizibila cu care ne jucam cand eram copii..scriam..scrisul disparea prin evaporarea apei apoi prin incalzirea foii reaparea scrisul de data aceasta datorita substantei ramase...ca experiment strict legat de apa...avand memorie proprie...apa te va tine minte..se va feri sau iubi..se va intrista sau bucura....prin energiile ce le transmite rugaciunea(aici intram deja in fizica)..putem avea parte de apa cea mai pura...

Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up.