bioenergia ?

Mon, Mar 23 2009 07:47pm EET 1
Dorin Bercea
Dorin Bercea
153 Posts
ok, vrea cineva sa se pronunte si asupra bioenergiei?
multi dintre noi am trecut prin cabinetul colegului nostru, dnul Sorinel Balan, si am fost tratati energetic.
experienta mea personala a fost mai mult decit buna, rezultatele s-au simtit din plin, mai ales acum vreo 3 ani cind am avut ceva mai serios pe la coloana
cu timpul mi s-a parut chiar ca incep sa simt cite ceva cind ma lucra in aura

alte experiente cu energiile astea pe care nu le vedem dar le simtim mereu in jur?
Mon, Mar 30 2009 03:59pm EEST 2
Thaisa T
Thaisa T
45 Posts
Mi-a trebuit ceva timp sa ma adun pentru a putea scrie pe indelete despre acest subiect, bioenergia, de care sint legate cele mai frumoase experiente din viata mea. Dar, iata-ma, in sfirsit, sint pregatita sa vorbesc. Si eu am beneficiat de ajutorul domnului Balan intr-un moment critic al vietii mele. E adevarat, problemele mele nu erau foarte grave, insa, in dorinta nebuneasca de a face cit mai multe lucruri in cele 24 de ore ale zilei, ajunsesem intr-un asemenea hal de oboseala ca nu mai puteam sa-mi revin. Eram permanent lipsita de energie, simteam ca ma preling, ma durea capul, ameteam s.a., dar cu toate acestea ma incapatinam sa fac in continuare o multime de treburi, ignorind problema. Pina cind, printr-o intimplare fericita, am ajuns la cabinetul domnului Balan. Si, de atunci, lucrurile s-au schimbat in bine. Cred ca acesta a fost primul pas important pe care l-am facut in grija si pentru corpul meu ("aproapele"). Schimbarile in starea generala au fost vizibile imediat, nu numai pentru mine, ci si pentru cei din jur. Dupa fiecare sedinta ma simteam inviorata, revigorata si in stare sa fac aproape orice, in ciuda caniculei de afara care toropea totul, insa nu si pe mine. In timpul sedintelor, uneori aveam senzatia de atingere efectiva pe anumite zone ale corpului, desi, dupa cum se stie, pasele se fac de la distanta. Alteori, imi simteam inima inundata de o emotie foarte puternica si placuta, asemenea celei pe care o traiesti cind esti indragostit. Si totul a culminat cu experienta vizualizarii propriei aure. Recunosc, a fost un moment cu totul deosebit, care m-a marcat profund si iarasi nu cred ca dispun de cuvintele portivite pentru a reda exact tot ce am simtit. Nici nu mi-am putut inchipui vreodata cit de frumos poate fi ceea ce "vezi" cu ochii inchisi si ca eu as putea vreodata sa percep asa ceva. Nu a fost vorba de autosugestie (la vremea respectiva nu stiam prea multe despre aura, nici despre culorile din ea, nici despre succesiunea lor) si nici de sugestionare (e adevarat, atunci am fost ghidata, dar nu mi s-au sugerat culorile pe care urma sa le vad). Atit de impresionata de cele traite, am povestit si acasa si, urmarea, din curiozitate, si alti membri ai familiei au vrut sa vada despre ce e vorba si n-au regretat. Si alta data, cind au mai aparut probleme in functionarea unor organe, am apelat cu incredere la domnul Balan, caruia ii sint recunoscatoare pentru ajutor.

Poate ca experienta aceasta m-a pregatit pentru perceptiile si trairile pe care le-am avut in sedintele ulterioare de nuad si pe care, poate, nu le-as fi avut fara experientele legate de bioenergie si aura.
Wed, Apr 8 2009 07:15am EEST 3
Dorin Bercea
Dorin Bercea
153 Posts
mi-am amintit si eu de niste experiente similare de acum citiva ani, tot la cabinetul dlui Sorin.

acuma, sincer sa fiu, nu am perceput chiar asa mult precum colega noastra, dar ceva ceva tot a fost,

la un moment dat, ghidat de terapeut, am inceput sa percep pe rind, destul de vag, culorile diferitelor straturi ale aurei; eu le spuneam si el imi confirma; descrierile mele au fost destul de exacte
Wed, Apr 15 2009 12:24pm EEST 4
Laura  macovei
Laura macovei
2 Posts
Nu sunt grozav de pregatita sa scriu despre bienergie, dar toate trebuie sa aiba un inceput asa ca.....

Ma preocupa de mult acest aspect al vietii pana la urma. Interesant este sa te simti invaluit de energie, sa simti cum e transmisa,cum lucreaza, cum curata, cum iti ofera stari de bine, de sanatate si nu numai.

Si eu am beneficiat de campul lui Sorin ca si voi. Mult ajutor am primit atat sub aspectul sanatatii cat si sub aspectul dezvoltarii perceptiilor....

Urmeaza...

Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up.