improspatarea singelui - taierea sub limba

Sat, Mar 28 2009 04:22pm EET 1
Dorin Bercea
Dorin Bercea
153 Posts
asta e, or spune unii, o bunicuta cam sadica Wink

deci, dupa postarea din Magazine, vin aici cu ceva detalii practice:
- ieri(vineri) a fost ziua X in care ma dusei la taiere; toate au decurs bine, procedura dureaza vreo 5 minute in total; nenea te pune sa scoti frumusel limbuta afara si hars/hars cu o lama taie repejor doua vinisoare
- curge singe cu debit foarte redus; trebuie miscata limba ca sa curga mai mult; singele are o culoare inchisa la inceput; e interesant sa te uiti cum iti curge singele si sa vezi cum treptat i se schimba culoarea pina devine rosior frumusel
- rana se inchide aproape instantaneu, dar, atentie, doare olecuta: timp de cam 10 minute dupa, durerea e mai nesuferita, apoi nu mai simti decit daca incerci sa misti limba prea tare in lateral
- imediat dupa operatiune se poate bea apa si cam la o ora dupa se poate minca, cu grija

promotorul acestei metode o recomanda in special pentru afectiuni ale ficatului; el ofera si un tratament de curatare a ficatului, foarte eficient, de efectuat dupa operatiunea de taiere - combinatie de ceaiuri, ulei de masline si saruri amare

detalii contact ale persoanei la care am apelat eu:
Ciobanu Cornel
tel: 0722 715441 sau 0723 156937

p.s. daca vreti sa incercati atentie ca e aglomeratie destul de mare la cabinetul domnului respectiv, sa aveti ceva rabdare ....

Sun, Mar 29 2009 03:28pm EEST 2
Thaisa T
Thaisa T
45 Posts

intr-adevar, pare o procedura sadica, dar daca efectul este unul pozitiv pentru sanatate, atunci merita incercat si asa ceva, insa numai pentru cei "tari de inger" (cunosc persoane care lesina numai la gindul ca trebuie sa faca analize de singe!). Si mai exista si o alta procedura pe care o putem incadra in categoria "sadice" - hirudoterapia (tratamentul cu lipitori).
Marturisesc ca in momentul actual nu as incerca asa ceva, dar in cazuri de extrema urgenta nu m-as da in laturi sa incerc si astfel de proceduri.
Pentru cei interesati informatii suplimentare si la http://www.evenimentul.ro/articol/secretul-vindecarilor-prin-taierea-sub-limba.html

Tue, Mar 31 2009 08:14pm EEST 3
Dorin Bercea
Dorin Bercea
153 Posts
chestia cu lipitorile am incercat-o cind eram copil, natural si spontan, in girla, la scaldat; numai ca pe vremea aceea nu prea ma omoram dupa terapii si vindecari
anul trecut, cred, am citit cum ca in franta au introdus lipitorile in spitale ca metoda terapeutica; pacat ca nu mai tin minte sursa, ar fi fost interesant sa vedem daca au consemnat rezultate

Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up.