Muntele

Wed, Apr 15 2009 07:31am EEST 1
Dorin Bercea
Dorin Bercea
144 Posts
Filmuletul pe care l-a postat colegul nostru, Catalin, mi-a reamintit de o mai veche pasiune, "expeditiile" montane, pe care am practicat-o asiduu pina cum citiva ani, cind, din motive obiective, a trebuit sa iau o mica pauza.
Oricum, daca tot a dat el startul, mai pun si eu putin umarul sa vedem ce mai putem spune despre munte.....
Wed, Apr 15 2009 05:04pm EEST 2
runc vasile
runc vasile
16 Posts
muntele, sfideaza gravitatia, o distorsoneaza, loveste rutina, e obositor, provoaca lenea, dar... cei ce au prins microbul, prietenii stiu de ce, de ce urc, vreau landscape, fresh air, "incarcarea bateriilor" sau poate e doar orgoliu de a ajunge sus, de a "cuceri" virfuri, sau poate nimic din toate astea
fericit cel ce a descoperit placerea disconfortului
Wed, Apr 15 2009 10:33pm EEST 3
Catalin Crauciuc
Catalin Crauciuc
6 Posts
La munte ma topesc in frumusete si tacere. Sunt momente si peisaje care ma absorb minute in sir, cum e varful care rasare din nori, in pozele de mai jos.

Muntii Rodnei - Varful Buhaescu Mare 1

Muntii Rodnei - Varful Buhaescu Mare 2

Muntii Rodnei - Varful Buhaescu Mare 3

Muntii Rodnei - Varful Buhaescu Mare vazut din Muchia Pietrele Albe (februarie 2009)
Fri, Apr 17 2009 08:43am EEST 4
Haziel lili
Haziel lili
19 Posts
ca in povesti :)
aproape poti sa spui ca e o alta lume
Sat, Apr 18 2009 01:24pm EEST 5
Dorin Bercea
Dorin Bercea
144 Posts
frumoase cu adevarat pozele catalin, va inchipuiti ce amintiri imi treziti ....Cry
Thu, Apr 23 2009 03:20pm EEST 6
Thaisa T
Thaisa T
45 Posts
ma alatur si eu iubitorilor muntelui si as putea sa spun multe lucruri, insa nu din perspectiva hobby-ului, ci a celui nascut la munte si care si-a petrecut acolo o parte din copilarie. Nu stiu daca legatura cu locurile natale functioneaza pentru toata lumea sau e doar un mit, insa muntele este acasa mea paminteasca, un centru al universului meu terestru, la care ma intorc de cite ori am prilejul.
Cum s-ar zice, sint o capra de munte, coborita de pe stinci direct intre betoane Smile.
E adevarat, crestele nu sint atit de spectaculoase ca acestea din imaginile postate, insa e un loc superb!
Fri, Jun 12 2009 11:43pm EEST 7
Catalin Crauciuc
Catalin Crauciuc
6 Posts

Dupa o absenta mai lunga am reusit sa imi gasesc si eu timp sa mai adaug niste poze cu munti. Pozele sunt propiu zis in sectiunea "Photos". Pun aici doar linkul catre albumul foto cu poze din Muntii Retezat

Sat, Jun 13 2009 05:20pm EEST 8
Dorin Bercea
Dorin Bercea
144 Posts
vai catalin, da-i frumos asa? ma faceti sa iau primu avion spre casa si sa ma apuc de traznai cu rucsaci Surprised

Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up.