Nuad - metoda terapeutica Sinchai

Thu, Aug 6 2009 12:00pm EEST 1
Dorin Bercea
Dorin Bercea
144 Posts
tot niste detalii mai tehnice pentru cei care au cunostinte din Nuad:

Sinchai este adeptul unui stil lent, cu presiuni usoare si repetari multiple.

Spre deosebire de Pichest care e rapid si merge direct la tinta, cu presiuni puternice si destul de lungi, Sinchai o ia din aproape in aproape cu o secventa de mai multe miscari, repetitii scurte, dar multe.

Foloseste foarte mult repetarea unei secvente de trei ori in acelasi loc, sau, uneori, de cinci ori.

Presiunile sunt efectuate, preponderent, cu partea superioara a antebratului, de sub cot; evident, este evitat cotul, prea ascutit si cauzator de dureri.

Lucreaza si el mai ales pe tendoane, o cauza majora a tensiunilor din corp, dar si pe muschi.

Un alt amanunt care il individualizeaza este folosirea frecvent a vibratiilor. Dupa terminare unei miscari de alunecare sau presare, incheiei cu punerea miinilor pe punctul respectiv si generarea unor vibratii (de la nivelul umarului), care se transmit in corpul clientului, producind puternice efecte de detensionare a zonei.

doritorii, ca de obicei, cind ma intorc, pot afla multe alte detalii ....
Thu, Aug 20 2009 02:30pm EEST 2
Lucia Cobzariu
Lucia Cobzariu
1 Posts
Buna ziua.Daca nu sunt indiscreta,m-ar interesa si pe mine data intoarcerii dvs in speranta ca as putea participa si eu la cursurile dvs.Multumesc anticipat.
Sun, Aug 23 2009 04:06pm EEST 3
Bujor Nicoleta
Bujor Nicoleta
62 Posts
da, as vrea sa particip si eu la cursurile noi cu care ne veti incanta.
Wed, Sep 2 2009 04:03pm EEST 4
Dorin Bercea
Dorin Bercea
144 Posts
ma bucur, nicoleta, m-as bucura sa am auditoriu cit mai extins; incerc acuma sa pun lucrurile in ordine si sa construiesc un fel de sistem pe care sa-l prezint cind voi veni acasa

Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up.