Argila

Wed, Mar 31 2010 10:17am EEST 1
Dorin Bercea
Dorin Bercea
153 Posts
Stim, deja, multe despre virtutile terapeutice ale argilei. Este important, insa, de retinut, ca si calitatea acesteia conteaza - adica locul din care provine, daca a fost sau nu afectata de poluare, substantele ce intra in componenta ei etc.
Argila nu are efecte secundare, cu exceptia faptului ca pot aparea, in urma tratamentului, binecunoscutele simptome ale detoxifierii - mirosuri, senzatii de slabiciune sau greata.
Se recomanda ca pe perioada tratamentului sa se evite grasaimile animale si alcoolul.
Este buna, mai ales, in afectiuni ale aparatului digestiv, afectiuni renale, tulburari metabolice, afectiuni ale aparatului uro-genital.
Eu am incercat personal acest tratament de mai multe ori. Nu am obtinut rezultate spectaculoase, dar, oricum, vizibile, mai ales la capitolul detoxifiere. Din experienta altor persoane carora le-am recomandat tratamentul, efectele au fost mult mai puternice.
Am folosit argila furnizata de un domn din Ardeal a carui adresa am gasit-o in Formula As. Se pare ca o aduce din surse sigure si are analize de laborator pentru ea. Respectivul domn are si multe aprecieri pozitive pe internet:
Mircea Bocan
telefon: 0258 865677

Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up.